Comunitat Valenciana

Bonig avança els eixos de 2020 per al PPCV: llibertat educativa, millora en sanitat i baixada d'impostos

La síndica del PP en Les Corts, Isabel Bonig, ha avançat aquest dijous els tres eixos "fonamentals" per als 'populars' en el nou any a la Comunitat Valenciana: "La defensa de la llibertat educativa, la millora de la situació educativa i la baixada d'impostos als valencians". "Açò és el que més preocupa la gent i en el que hem d'estar", ha sostingut en un comunicat.
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
PPCV
Isabel Bonig en imatge d'arxiu

Segons Bonig, "la situació educativa amb la defensa de la llibertat és clau" i considera que l'acord firmat entre Podem i el PSOE és "un altre atac directe a la llibertat dels pares a l'hora de triar la llengua i l'educació que volen per als seus fills, ja siga escola pública, concertada o privada. Farem de la llibertat una ferramenta fonamental per a unir els valencians, alacantins i castellonencs".

La líder 'popular' ha indicat que una altra qüestió fonamental és la sanitat perquè "estem assistint a unes xifres rècord en les llistes d'espera sanitàries. El personal sanitari està molt defraudat amb un Consell que no gestiona ni sap fer-ho i que els ha mentit una vegada i una altra des de fa cinc anys".

En aquesta línia, assenyala que des del PPCV recolza "plenament als grans professionals de la sanitat que tenim i que no volen que Puig els seguisca enganyant com ha fet amb els treballadors de la Ribera o dels hospitals públics".

El tercer eix que apunta Bonig és la baixada d'impostos als ciutadans. "Davant un model dels socialistes i de Podem que són els comunistes de tota la vida, d'una pujada massiva d'impostos i de no fomentar inversions com l'ampliació del Port de València, Ikea a Alacant o Intu Mediterri a Paterna, el PP seguix proposant una baixada de l'IRPF a les rendes mitjanes", ha recalcat.

Així, assenyala que aquells que cobren 35.000 euros anuals o menys "tindran una baixada del 7%" i planteja també l'eliminació dels impostos de patrimoni, successions i donacions "per a traure endavant empreses".

Finalment, Isabel Bonig demana a 2020 que porte al PSPV liderat per Ximo Puig "més moderació i menys radicalisme, que estiga més prop de l'economia de lliure mercat que no del comunisme podemita de Veneçuela, i també els demanem en aquest nou any menys loquacitat inútil, més ganes de treballar perquè no gestionen res i més transparència".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento